• Professional R&D Strength

    Kekuwatan R&D Profesional

    Hwatime Medical duwe tim R&D profesional lan pengalaman kanthi kreativitas. Kita bakal ngenalake teknologi internasional sing luwih maju lan nyedhiyakake kinerja para pelanggan kanthi kinerja sing luwih apik lan monitor stabilitas sing luwih dhuwur.
  • Strict Product Quality Inspection Process

    Proses Pamriksaan Kualitas Produk sing Ketat

    Kanthi ngontrol kualitas sing ketat, kita nyedhiyakake produk kanthi kinerja sing apik, stabilitas dhuwur, daya tahan dawa lan akurasi sing dhuwur.
  • Powerful Instrument Processing Capability

    Kemampuan Ngolah Instrumen Kuat

    Ana luwih saka 20 kantor cabang lan kantor layanan purna jual ing kutha-kutha gedhe lan menengah ing saindenging negara, sing dadi landhesan solid kanggo pangembangan pasar lan layanan purna jual produk Hwatime.
floor_ico_1

Monitor Pasien Multi Parameter H8

Monitor Pasien Portable bisa digunakake kanggo ngawasi macem-macem paramèter fisiologis kalebu ECG (3-timah utawa 5-timah), Respirasi (RESP), Suhu (TEMP), Jenuh Oksigen Pulsa (SPO2), Tingkat Pulsa (PR), Getih Non-invasi Tekanan (NIBP), Tekanan Darah Invasif (IBP) lan karbon dioksida (CO2). Kabeh paramèter bisa ditrapake kanggo pasien diwasa, bocah lan neonat. Informasi ngawasi bisa nampilake, mriksa, nyimpen lan ngrekam.

    Mode lead ECG: 3-lead utawa 5-lead

    Mode NIBP: Manual, Auto, STAT

    Pangukuran NIBP lan kisaran weker: 0 ~ 100%

    Akurasi pangukuran NIBP: 70% ~ 100%: ± 2%; 0% ~ 69%: ora ditemtokake

    Pangukuran PR lan kisaran weker: 30 ~ 250bpm

    Akurasi pangukuran PR: ± 2bpm utawa ± 2%, sing luwih gedhe

    Aplikasi: Tempat Tidur / ICU / UTAWA, Rumah Sakit / Klinik

floor_ico_2

XM750 Multi Parameter Monitor

Parameter standar: ECG, NIBP, RESP, PR, SpO2, TEMP. Layar warna-warni lan Clear 12.1 ″, tombol Lampu latar.

Opsi mode tampilan opsional: Antarmuka standar, Fon gedhe, tampilan lengkap standar ECG, OXY, Tabel tren, tren BP, Tampilan amben.

Teknologi tekanan darah ambulatori, anti-gerakan. Desain khusus tumrap unit operasi frekuensi dhuwur, lan perlindungan defibrilasi.

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Mode lead ECG: 3-lead utawa 5-lead

    Mode NIBP: Manual, Auto, STAT

    Werna: Putih

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

floor_ico_3

Monitor Pasien Modular HT6

Parameter standar: ECG 3/5-Lead, Hwatime SpO2, NIBP, RESP, 2-Temp, PR

Opsional: EtCO2, Layar Sentuh, Perekam Termal, aksesoris WLAN, Nellcor-SPO2, 2-IBP, Masimo SpO2, Masimo AGM

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Tampilan: layar warna 12.1 "kanthi multi saluran

    Output: Dhukungan output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Batere: Batere lithium sing bisa diisi ulang

    Opsional: Aksesoris opsional kanggo diwasa, pediatrik & neonat

    Fitur: 15 jinis analisis konsentrasi obat

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

floor_ico_4

T12 Fetal Monitor

Rentang pangukuran FHR: 50 nganti 210

Rentang normal: 120 nganti 160bmp

Rentang weker: Watesan ngisor 160, 170, 180, 190bmp ngisor: 90, 100, 110, 120bmp

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Tampilan: 12 "tampilan warna

    Fitur: Desain fleksibel, ringan, gampang operasi

    Kauntungan: Layar Flip saka 0 nganti 90 derajat, font gedhe

    Opsional: Ngawasi jabang bayi, kembar lan kembar telu, fungsi Fetus Wake

    Aplikasi: Rumah Sakit