Kapasitas

Teknologi, Produksi lan Tes

Hwatime Medical nduweni komitmen kanggo nggoleki lan ngembangake kabeh monitor model anyar lan nyedhiyakake saben produk produk kualitas unggul kanthi rega kompetitif.

Produk perusahaan duwe teknologi inti sing dikembangake dhewe lan luwih saka 100 hak cipta piranti lunak kayata panemuan. Produk kasebut wis lulus sertifikasi Uni Eropa CE, sertifikasi Lande Jerman 13485, Brasil, Indonesia, Meksiko lan luwih saka 20 negara sertifikasi.

Kanthi sertifikat hak impor lan ekspor, Hwatime Medical wis entuk sertifikat perusahaan teknologi tinggi nasional, sertifikat perusahaan teknologi tinggi Shenzhen, sertifikat perusahaan perangkat lunak lan sertifikat produk piranti lunak lan sertifikat otoritas domestik & internasional liyane.

14
factory img-10
company img-2
factory img-5
Company Concept-6
Company Concept-4

CE / ISO / FSC / Sertifikat Registrasi Piranti Medis