Profil Perusahaan

Sapa Kita

Shenzhen Hwatime Biological Medical Electronics Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing terintegrasi karo kabeh R & D monitor pasien, produksi, penjualan lan layanan purna jual.

Kantor pusat dununge ing China China, lembah silikon instrumen medis teknologi tinggi China. Ana luwih saka 20 kantor cabang lan kantor layanan purna jual ing negara kasebut. Kita nyedhiyakake & ngekspor produk menyang luwih saka 90 negara & wilayah ing saindenging jagad. Sekitar 10.000 institusi medis nggunakake produk Hwatime saben dina.

Nalika njamin kualitas produk, Hwatime Medical ngarep-arep bisa kerja sama karo mitra kita kanthi basis bathi lan nggawe masa depan sing apik kanthi rega sing luwih apik lan layanan sing luwih apik.

Napa Pilih Kita

Kekuwatan R&D Profesional

Hwatime Medical duwe tim R&D profesional lan pengalaman kanthi kreativitas. Kita bakal ngenalake teknologi internasional sing luwih maju lan nyedhiyakake kinerja para pelanggan kanthi kinerja sing luwih apik lan monitor stabilitas sing luwih dhuwur.

Proses Pamriksaan Kualitas Produk sing Ketat

Ana luwih saka 20 kantor cabang lan kantor layanan purna jual ing kutha-kutha gedhe lan menengah ing saindenging negara, sing dadi landhesan solid kanggo pangembangan pasar lan layanan purna jual produk Hwatime.

Kemampuan Ngolah Instrumen Kuat

Kanthi ngontrol kualitas sing ketat, kita nyedhiyakake produk kanthi kinerja sing apik, stabilitas dhuwur, daya tahan dawa lan akurasi sing dhuwur.

OEM & ODM Ditampa

Produk lan logo khusus kasedhiya. Sugeng diparingi ide karo kita lan ayo bareng-bareng nggawe produk luwih kreatif.

OEM & ODM

Layanan sawise-sales

Latihan Teknis

Jaminan & Suku Cadang

Pambuka Layanan

Tur Pabrik

cof
factory img-1
cof
factory img-5
factory img-8
factory img-7
factory img-6
factory img-4
factory img-9