Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Departemen Pemasaran Internasional

Wong sing dihubungi: Jessica Zhang

Telp: 13798477769

Alamat: Kantor Shenzhen Nanshan

HUBUNGI KAMI

Kantor Pusat

Fax: 0755-85221277

Telp: 0755-36678888

Alamat : 7 / F, Blok A, Taman Industri Perhiasan Bofook, No.33, Bulan Rd, Distrik Longgang, Shenzhen, 518057, PRChina.

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Departemen Pemasaran Internasional

Wong sing dihubungi: Jessica Zhang

Telp: 13798477769

Alamat: Kantor Shenzhen Nanshan

Kantor Pusat

Fax: 0755-85221277

Telp: 0755-36678888

Alamat : 7 / F, Blok A, Taman Industri Perhiasan Bofook, No.33, Bulan Rd, Distrik Longgang, Shenzhen, 518057, PRChina.

HUBUNGI KAMI