FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Omah pabrik sampeyan ing endi? Kepiye carane bisa dolan mrana?

Pabrik kita dununge ing Shenzhen, Provinsi Guangdong, China. Kabeh klien olèh ngunjungi pabrik.

Apa aku bisa duwe conto order kanggo produk?

Ya, kita nampani supaya conto supaya bisa nyoba lan mriksa kualitase. Sampel campuran bisa ditampa.

Kepiye babagan lead-time?

Sampeyan butuh 3 ~ 7 dina kanggo ngirim conto dikirim lan 10 ~ 15 dina kerja kanggo produksi massal kanggo pesenan.

Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo urutan produk?

MOQ gumantung karo macem-macem model. Sample Demo unit paling ora 1 Unit.

Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?

Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane butuh 5 ~ 12 dina kanggo teka. Pengiriman liwat Udara utawa Laut iku ora opsional.

Kepiye supaya pesen produk?

1. Ayo ngerti kabutuhan lan jumlah sampeyan.

2. Kita bakal menehi penawaran miturut sarat lan menehi saran.

3. Pelanggan konfirmasi pesenan lan ngatur pambayaran kanggo order resmi.

4. kita ngatur produksi barang.

Apa sertifikasi sing sampeyan duwe? Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo aku?

Pancen! Kita duwe CE & ISO. Kita bisa nggawe sampeyan yen sampeyan ngirim foto desain logo.

Apa sampeyan menehi jaminan produk?

Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk.

Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?

Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,1%. Lan ing wektu garansi, tim purna jual insinyur bakal menehi solusi lan kita bakal ngganti sing anyar kanthi jumlah sithik.

Pengin kerja sama kita?