Monitor Pasien Multi Parameter H8

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Multi Parameter H8
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: H8
  • Garansi: 1 Taun
  • Sertifikasi Kualitas: CE & ISO
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    H8 Multi Parameter Patient Monitor (1)

    Mode lead ECG: 3-lead utawa 5-lead

    Gelombang ECG: 4-timbal, dual-saluran 3-timbal, siji-saluran

    Mode NIBP: Manual, Auto, STAT

    Pangukuran NIBP lan kisaran weker: 0 ~ 100%

    Akurasi pangukuran NIBP: 70% ~ 100%: ± 2%; 0% ~ 69%: ora ditemtokake

    Pangukuran PR lan kisaran weker: 30 ~ 250bpm

    Akurasi pangukuran PR: ± 2bpm utawa ± 2%, sing luwih gedhe

    Aplikasi: Tempat Tidur / ICU / UTAWA, Rumah Sakit / Klinik

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 410MM * 280MM * 360MM

    GW: 5,5KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Panganggone

    Monitor Pasien Portable bisa digunakake kanggo ngawasi macem-macem paramèter fisiologis kalebu ECG (3-timah utawa 5-timah), Respirasi (RESP), Suhu (TEMP), Jenuh Oksigen Pulsa (SPO2), Tingkat Pulsa (PR), Getih Non-invasi Tekanan (NIBP), Tekanan Darah Invasif (IBP) lan karbon dioksida (CO2). Kabeh paramèter bisa ditrapake kanggo pasien diwasa, bocah lan neonat. Informasi ngawasi bisa nampilake, mriksa, nyimpen lan ngrekam.

    Katrangan Produk

    Jeneng produk Monitor Pasien Multi Parameter H8
    ECG Mode timbal: 3-timah utawa 5-timbal
    Pilihan utama: I, II, III, aVR, aVL, aVF, V
    Gelombang: 5-timbal, dual-saluran
    3-timbal, siji-saluran
    Gain: 2.5mm / mV, 5.0mm / mV, 10mm / mV, 20mm / mV, 40mm / mV
    Kacepetan pindai: 12.5mm / s, 25 mm / s, 50 mm / s 2 Cara RESPARASI Impedansi antarane RF (RA-LL)
    Impedansi Input Berbeda:> 2.5MΩ
    Ngukur Rentang Impedansi: 0.3 ~ 5.0Ω
    Rentang Impedansi garis dasar: 0 - 2.5KΩ
    Bandwidth: 0,3 ~ 2,5 Hz
    NIBP Cara Oscillometric
    Manual Mode, Otomatis, STAT
    Ngukur Interval ing Mode AUTO
    1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 30, 60, 90, 120, 180, 240,480 (Min)
    Periode Ngukur ing Mode STAT 5 Min Rata-rata Detak Pulsa 40 ~ 240 bpm
    Jinis Alarm: SYS, DIA, MEAN4.SpO2
    Ukuran pangukuran lan weker: 0 ~ 100%
    Resolusi: 1%
    Akurasi pangukuran: 70% ~ 100%: ± 2%;
    0% ~ 69%: ora ditemtokake
    PR Ukuran pangukuran lan weker: 30 ~ 250bpm
    Akurasi pangukuran: ± 2bpm utawa ± 2%, sing luwih gedhe
    TEMP Saluran: dual-channel
    Ukuran pangukuran lan weker: 0 ~ 50
    Resolusi: 0,1 ℃
    Label: ART, PA, CVP, RAP, LAP, ICP, P1, P2
    Ngukur lan sawetara weker
    ART: 0 ~ 300mmHg
    PA: -6 ~ 120mmHg
    CVP / RAP / LAP / ICP: -10 ~ 40mmHg
    P1 / P2: -10 ~ 300mmHg
    Sensitivitas Sensor Pencet: 5uV / V / mmHg
    Impedansi: 300-3000Ω
    Resolusi: 1mmHg
    Akurasi: + -2% utawa + - 1mmHg, sing paling gedhe
    Interval aktualisasi: udakara 1 Sek. 7.EtCO2
    Cara: Stream sisih utawa Mainstream
    Ukuran Ngukur: 0 ~ 150mmHg
    Resolusi:
    0 ~ 69mmHg, 0mmHg
    70 ~ 150mmHg, 0.2mmHg
    Akurasi:
    0 ~ 40 mm Hg ± 2mm Hg
    41 ~ 70 mm Hg ± 5%
    71 ~ 100 mm Hg ± 8%
    101 ~ 150 mm Hg ± 10%
    Aw-RR Range: 2 ~ 150 rpm
    Akurasi Aw-RR: ± 1BPM
    Alarm Apne: Ya
    RESPARASI Prinsip ngawasi ambegan
    Respirasi diukur kanthi impedansi toraks. Nalika pasien ambegan, volume hawa bakal owah ing paru-paru, nyebabake owah-owahan impedansi ing antarane elektroda. Tingkat pernafasan (RR) diitung saka owah-owahan impedansi kasebut, lan bentuk gelombang ambegan katon ing layar monitor pasien.
    Metode Impedansi ing antarane RF (RA-LL)
    Impedansi Input Berbeda:> 2.5MΩ
    Ngukur Rentang Impedansi: 0.3 ~ 5.0Ω
    Rentang Impedansi garis dasar: 0 - 2.5KΩ
    Bandwidth: 0,3 ~ 2,5 Hz

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan