Monitor Pasien Modular HT6

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular HT6
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: HT6
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    HT6 Modular Patient Monitor (2)

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Tampilan: layar warna 12.1 '' kanthi multi saluran

    Output: Dhukungan output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Batere: Batere lithium sing bisa diisi ulang

    Opsional: Aksesoris opsional kanggo diwasa, pediatrik & neonat

    Fitur: 15 jinis analisis konsentrasi obat

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 390 * 335 * 445mm

    GW: 6KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Sampel maksimal: 1

    Keterangan paket conto: Karton

    Kustomisasi Utawa ora: Ya

    Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, D / P

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk Monitor Pasien Modular HT6
    Fungsi Parameter standar:

    3/5-Lead ECG, Hwatime SpO2, NIBP, RESP, 2-Temp, PR

    Opsional:

    EtCO2, Layar Sentuh, Perekam Termal, aksesoris WLAN,

    Nellcor-SPO2, 2-IBP, Masimo SpO2, Masimo AGM

    Opsional kanggo ETCO2:
    Tampilan pangukuran CO2

    1) Formulir gelombang CO2.

    2) Akhiri pasang pasang CO2 (EtCO2)nilai CO2 sing diukur ing pungkasan tahap kadaluwarsa.

    3) Inspirasi (INS)konsentrasi CO2 paling cilik sing diukur sajrone inspirasi.

    Tingkat ambegan saluran napas (AWRR)nomer napas saben menitdiwilang saka bentuk gelombang CO2.

    Multi basa Cina, Inggris, Prancis, Turki, Spanyol, Portugis, Italia
    Fitur Layar warna 12.1 '' kanthi multi saluran

    Wangun gelombang tampilan

    Kotak plug-in paramèter, recorder

    Ndhukung output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Gampang sambungan kanthi sistem monitoring pusat

    15 jinis analisis konsentrasi obat

    Multi timbals Tampilan ECG (7 lead)

    Built-in batere lithium sing bisa diisi ulang

    96 jam grafis lan tabular tren kabeh paramèter

    Panyimpenan lan kajian data USB

    Aksesoris opsional kanggo diwasa, pediatrik & neonat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan