Monitor Pasien Modular HT8

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular HT8
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: HT8
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    HT8 Modular Patient Monitor (2)

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Tampilan: layar warna 15 inci kanthi multi saluran

    Output: Dhukungan output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Batere: Batere lithium sing bisa diisi ulang

    Opsional: Aksesoris opsional kanggo diwasa, pediatrik & neonat

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 425 * 320 * 410mm

    GW: 6,5KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Sampel maksimal: 1

    Keterangan paket conto: Karton

    Kustomisasi Utawa ora: Ya

    Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, D / P

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk Monitor Pasien Modular HT8
    Keamanan Pasien Desain monitor sesuai karo syarat keamanan internasional sing ditemtokake kanggo peralatan listrik medis, IEC60601-1, EN60601-2-27 lan EN60601-2-30. Piranti iki duwe input ngambang lan dilindhungi saka efek defibrilasi lan elektrosurgi.
    Yen elektroda sing bener digunakake lan ditrapake sesuai karo instruksi pabrikan, tampilan layar bakal pulih sajrone 10 detik sawise defibrilasi.
    Spesifikasi ECG
    Jumlah Pimpinan 3 utawa 5 lead
    Tampilan timbal
    Bisa Dipilih Panganggo: I, II, III, aVR, aVL, aVF, V (5 Lead); I, II utawa III (3 timbal)
    Entuk Pilihan 250.500.1000.2000
    Response Frekuensi
    Diagnostik: 0,05 nganti 130HZ
    Monitor: 0,5 nganti 40 HZ
    Operasi: 1-20HZ
    Sinyal Kalibrasi 1 (mV pp), Akurasi : ± 5%
    Rentang Sinyal ECG ± 8 m V (Vp-p)
    Kasedhiya Review
    SPO2
    Range 0 nganti 100%
    Resolusi 1%
    Akurasi
    70% nganti 99% kisaran ± 2%
    0 nganti 69% ; durung ditemtokake
    Cara LED dawane gelombang Dual
    Spesifikasi pernafasan
    Cara cara RA-LL Impedansi
    Bandwidth 0,1 nganti 2,5 Hz
    Pernafasan
    Wong diwasa 7 nganti 120bpm
    Bocah-bocah & Bayi 7 nganti 150bpm
    Resolusi 1bpm
    Akurasi 2bpm
    Kebutuhan Daya
    Tegangan AC110-240V, 50HZ
    Konsumsi Daya 8Watts, khas
    Batere 1 batere lithium sing disegel
    Umur Baterai khas 8 jam
    Ngisi ulang wektu 4,5 jam, khas

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan