Monitor Pasien Modular HT9

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular HT9
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: HT9
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    HT9 Modular Patient Monitor (3)

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Tampilan: layar warna 17 inci kanthi multi saluran

    Output: Dhukungan output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Batere: Batere lithium sing bisa diisi ulang

    Opsional: Aksesoris opsional kanggo diwasa, pediatrik & neonat

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 570 * 390 * 535mm

    GW: 7,5KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Sampel maksimal: 1

    Keterangan paket conto: Karton

    Kustomisasi Utawa ora: Ya

    Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, D / P

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk Monitor Pasien Modular HT9
    Spesifikasi NIBP
    Teknik Oscillometric sajrone inflasi
    Jarak diwasa / anak : 40-240mmHg
    Neonat : 40-150mmHg
    Siklus pangukuran <40 detik, khas
    Siklus (Bisa dipilih) 1,2,3,4.5,10,15,30,60,90,
    120.180.240.480menit
    Model STAT 5 menit diwaca terus
    Kisaran
    SYS diwasa 40-270mmHg
    DIA 10-215mmHg
    Tegese 20-165mmHg
    Neo SYS 40-200mmHg
    DIA 10-150mmHg
    Tegese 20-165mmHg
    Ped SYS 40-135mmHg
    DIA 10-100mmHg
    Tegese 20-110mmHg
    Tekanan Manset Maksimum sing Diidini
    Diwasa: 300mmHg
    Pediatric : 240mmHg
    Neonat : 150mmHg
    Resolusi 1mmHg
    NIBP
    Akurasi ± 5mmHg
    Katon Bali 720jam, Waveform 48jam
    Suhu
    Saluran 2
    Range : Akurasi 0 ° nganti 50, ± 0,1 ℃
    Resolusi Tampilan ± 0,1 ℃
    Probe YSI 400 lan YSI 700 Series
    Pitungan & Panyimpenan
    Dosis, Ventilasi, Ginjel, Hemodinamika, wektu panyimpenan Oksigenasi 200 jam, Klompok alarm 1000group
    Opsional Co2 (aliran utama / sisih)
    Range 0-15%
    Resolusi 1mmHg
    Akurasi <50ml / min
    Tingkat Respirasi 2-120bpm
    IBP Pilihan
    Akurasi ± 2% utawa ± 1mmHg
    Saluran 2
    Tekanan ART, PA, CVP, RAP, LAP, ICP, P1, P2
    Range PA-6-120mmHg
    CVP, RAP, LAP, ICP -10-40mmHg
    P1, P2 -10-300mmHg
    Perekam Pilihan
    Resolusi 50mm printer termal
    Kacepetan 25mm / s, 50mm / s
    Saluran 3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan