i10 / i12 Monitor Pasien Multi Parameter

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: i10 / i12 Monitor Pasien Multi Parameter
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: i10 / i12
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    i10 Muli Parameter Monitor (4)

    Bahan: Plastik

    Umur rak: 1 taun

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Standar keamanan: Ora Ana

    Mode lead ECG: 3-lead utawa 5-lead

    Gelombang ECG: 4-timbal, dual-saluran 3-timbal, siji-saluran

    Mode NIBP: Manual, Auto, STAT

    Werna: Putih

    Aplikasi: Tempat Tidur / ICU / UTAWA, Rumah Sakit / Klinik

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 330 * 315 * 350mm / 410 * 280 * 360mm

    GW: 4,5kg / 5.5kg

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk i10 / i12 Multi Parameter Monitor
    Fungsi Parameter standar: ECG, NIBP, RESP, PR, SpO2, Dual-channel TEMP
    Fungsi Pilihan EtCO2, Dual-IBP, 12-Leads ECG, Layar Sentuh, Printer termal internal
    Multi-basa Cina, Inggris, Prancis, Turki, Spanyol, Portugis, Italia
    Fitur produk Parameter standar: ECG, NIBP, RESP, PR, SpO2, TEMP
    Layar warna-warni lan Clear 10 / 12.1 '', Tombol lampu latar
    Mode tampilan akeh opsional: Antarmuka standar, Fon gedhe, tampilan lengkap standar ECG, OXY, Tabel tren, tren BP, Tampilan kamar
    Teknologi tekanan darah ambulatori, anti-gerakan
    Desain khusus tumrap unit operasi frekuensi dhuwur, lan perlindungan defibrilasi
    Dhukungan kanggo mitra otorisasi Masimo SpO2
    13 jinis analisis arrhythmic
    15 jinis petungan dosis obat
    Macem-macem sistem operasi basa
    Batere lithium sing bisa dicopot kanthi internal 4 jam batere
    Kanggo nyambungake CMS, pengamatan amben liyane lan nganyari piranti lunak kanthi mode nirkabel lan kawat
    Data & Panyimpenan stabil lan cepet
    Pangukuran NIBP 8000 klompok
    Data tren lan grafik Tren 680 jam
    200 kelompok Acara weker nyemak
    2 jam Wave formulir ditinjau
    Nguwatirake aman lan andal
    3 level bisa dirungokake lan visual nguwatirake
    Lampu alarm dobel kanggo nguwatirake fisiologis lan teknis
    Tampilan Layar Monitor pasien dilengkapi LCD kanggo nampilake paramèter pasien, bentuk gelombang, pesen alarm, nomer kasur, tanggal, status sistem lan pesen kesalahan. Tampilan standar ditampilake ing ngisor iki.
    Layar dipérang dadi patang wilayah
     1) area informasi;
     2) area bentuk gelombang;
     3) area parameter ;
     4) area tombol panas.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan