Monitor Pasien Modular iHT6

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular iHT6
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: iHT6
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    iHT6 Modular Patient Monitor

    Bahan: Plastik, Plastik PE

    Umur rak: 1 taun

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Standar keamanan: Ora Ana

    Tampilan: LED warna-warni lan bening

    Parameter Standar: ECG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEMP

    Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 ndadékaké ECG, Layar tutul, Printer

    Rotasi electrosurgery: Piranti Pertolongan Pertama

    Perlindhungan Defibrillator: etco2, 2-ibp, layar tutul

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: NICU, PICU, UTAWA

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 390 * 335 * 445mm

    GW: 6KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk
    Monitor Pasien Modular iHT6
    Rincian Produk
    Kapinteran, Kapabilitas lan Integritas Ramah Manungsa, Ngonversi lan Tekstur Tanpa Flawless 

    Nangani Anti-selip sing gedhe banget

    Ngadopsi bahan dobel, genggeman sing kepenak.

    Nyegah slipping ing proses pamindhahan

     

    Cahya Peringatan Werna Warna Cembung

    Priksa kahanan sing nguwatirake saka 360 ° nalika nguwatirake.

    Tampilan padhange sing dhuwur njamin keamanan pasien

     

    Desain Modular

    Ngadopsi pola 3 1 kanggo memenuhi syarat klinis. Milih modular miturut klinik, nemokake syarat sing beda kanggo paramèter sing beda

     

    Siji Operasi Shuttle Button

    Nyadari setelan operasi tombol siji

     

    Mode Ngawasi Wengi

    Tombol laser digawe saka gel silika sing diimpor, luwih kepenak lan luwih gampang operasi ing wayah wengi

     

    Shell Shell sing kuwat banget

    Anti goresan, anti abrasi. Reresik gampang lan ora gampang noda

     

    Lingkungan Spesifikasi

    Suhu Operasi: 0 ℃ nganti 40 ℃ (32F nganti 104F)

    Suhu panyimpenan: -20 ℃ nganti 60 ℃ (-4F nganti 140F)

    Kelembapan Operasi: Kurang saka 85%, non-kondensasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan