Monitor Pasien Modular iHT8

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular iHT8
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: iHT8
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    iHT8 Modular Patient Monitor

    Bahan: Plastik, Plastik PE

    Umur rak: 1 taun

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Standar keamanan: Ora Ana

    Tampilan: LED warna-warni lan bening

    Parameter Standar: ECG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEMP

    Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 ndadékaké ECG, Layar tutul, Printer

    Rotasi electrosurgery: Piranti Pertolongan Pertama

    Perlindhungan Defibrillator: etco2, 2-ibp, layar tutul

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: NICU, PICU, UTAWA

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 425 * 320 * 410mm

    GW: 7kg

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk
    Monitor Pasien Modular iHT8
    Rincian Produk
    Fitur:

    1) Tampilan: LED kanthi warna-warni lan Clear 15 ", resolusi 1024 * 768. Ditampilake 16 formulir gelombang maksimum. Ndhukung Font Gedhe.

    2) Parameter Standar: ECG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEMP

    3) Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 lead ECG, Layar tutul, Printer, Jaringan nirkabel utawa kabel, Masimo AG, CO, EEG.

    4) Weker & Batere:

    Lampu Alarm Dual - Lampu Alarm Fisiologis lan Lampu Alarm Teknis

    1000 Acara Alarm Grup Reviewing

    Batere lithium sing bisa dicopot kanthi internal, bisa tahan 2-3 jam,

    ndhukung nyimpen data kegagalan daya

    5) Manajemen data

    Data tren lan grafik gaya 240 jam

    Pangukuran NIBP 1000 klompok

    6) VGA, output DV1, 4 antarmuka USBfungsi opsional

    7) Ndhukung proteksi defibrilasi, desain Fanless, resik lan awet

     

    Aksesoris Standar:

    Kabel ECG --- 1pc

    Priksa suwene --- 1pc

    Manset diwasa --- 1pc

    Kabel ekstensi NIBP --- 1pc

    Probe SpO2 diwasa --- 1pc

    Kabel listrik --- 1pc

    Elektroda ECG --- 10 pcs

    Monitor Transportasi host murah --- HT10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan