Monitor Pasien Modular iHT9

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Monitor Pasien Modular iHT9
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: iHT9
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    iHT9 Modular Patient Monitor

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Tampilan: Werna lan Cetha

    Parameter Standar: ECG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEMP

    Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 ndadékaké ECG, Layar tutul, Printer

    OEM: Kasedhiya

    Aplikasi: NICU, PICU, UTAWA

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 520 * 390 * 535mm

    GW: 8kg

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk Monitor Pasien Modular iHT9
    Rincian Produk
    Spesifikasi Teknis:

    ECG

    Jumlah petunjuk: 3 utawa 5 lead

    Tampilan Utama: Pangguna pilih-bisa; I, II, III, aVR, aVL, aVF, V (5 lead); I, II, utawa III (3 lead)

    Pilihan bathi: x1 / 4, x1 / 2, x1, lan x2

    Respon Frekuensi: Diagnostik: 0,05 nganti 130HZ

    Monitor: 0,5 nganti 40 HZ

    Operasi: 1-20HZ

    Rotasi listrik: Ya

    Perlindhungan Defibrilator: Ya

    Deteksi / Penolakan Pacer: Ya

     

    Pulse Oximeter

    Range: 0% nganti 100%

    Resolusi: 1%

    Akurasi: kisaran 70% nganti 100%: ± 2%

    0% nganti 69% kisaran: durung ditemtokake

    Cara: LED dawane gelombang dobel

     

    NIBP (Tekanan Darah Ora Nyerang)

    Teknik: Oscillometric sajrone inflasi

    Kisaran: Dewasa: 40 nganti 270mmHg

    Pediatric: 40 nganti 200mmHg

    Neonat: 40 nganti 135mmHg

    Siklus Pangukuran: 40 detik khas

    Pangukuran Otomatis

    Siklus (Pilih-bisa): 1,2,3,5,10,15,30 min; 1,2,4,6 jam

    Mode STAT: 5 menit maca terus-terusan

    Maks. Dianggo Cuff diwasa: 300mmHg

    Pediatric: 240mmHg

    Neonat: 150mmHg

    Resolusi: 1mmHg

    Akurasi Transduser: ± 3mmHg

     

    Detak jantung (Pulsa)

    Sumber: Pangguna pilih-bisa: Smart, ECG PLETH, NIBP

    Range: NIBP: 40 nganti 240bpm

    ECG: 15 nganti 300bpm (diwasa)

    15 nganti 350bpm (Neonat)

    SPO2: 20 nganti 300bpm

    Akurasi: ± 1bpm utawa ± 1% (ECG) sing luwih gedhe

    ± 3bpm (SPO2, NIBP)

     

    Suhu

    Saluran: 2

    Range, Akurasi: 28 ℃ nganti 50 ℃ (71.6F nganti 122F): ± 0,1 ℃

    Resolusi Tampilan: ± 0,1 ℃

     

    Tingkat Respirasi

    Rating: 7 nganti 120bpm (ECG)

    Resolusi: 1 ambegan / menit

    Akurasi: ± 2 ambegan / menit

     

    Tren

    Tren: 1 jam: resolusi 1s utawa 5s

    72 jam: résolusi 1 mnt, 5mins, 10mins

    Tampilan: tabel, grafis

     

    Antarmuka & Tampilan

    Kunci: 9; membran diaktifake

    Tombol Rotary: Push and rotate; 24 langkah / puter

    Layar: TFT warna aktif 17 inci

    Resolusi: Tampilan internal: 1024 x 768 piksel

    Wangun gelombang: 16, maksimum

    Wangun gelombang Jinis: ECG Leads, I, II, III, aVR, aVL, aVF, V, RESP, PLETH

     

    Printer (opsional)

    Tipe: Printer termal

    Kacepetan Kertas: 25mm / detik

     

    Syarat Daya

    Tegangan: 100-250V AC; 50 / 60HZ

    Kekuwatan Konsumsi: 70W, khas

    Batere: Baterai Lithium

    Umur batere: 4 jam


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan