Hwatime Medical Nampilake Pameran Peralatan Medis Internasional Istanbul ing 2019 sing Dieksploitasi

Pameran Peralatan Medis Internasional Istanbul 2019 sing Diumumake dibukak kanthi apik ing Pusat Pameran TUYAP Istanbul tanggal 28 Maret. Hwatime Medical, minangka panyedhiya penting peralatan medis internasional, miwiti debut ing Pameran Turki Istanbul kaping 24.

Hwatime Medical Attended the 2019 Istanbul International Medical Equipment Exhibition Expomed-1

Minangka pameran paling gedhe ing Turki lan Eurasia, ing endi piranti medis, peralatan lan teknologi dipamerake lan tren medis paling anyar lan acara ilmiah bisa dilacak, EXPOMED EURASIA nggabungake para pengambil keputusan ing industri perawatan kesehatan wiwit tanggal 28 nganti 30 Maret, 2019 ing Istanbul kaping kaping 26. Ana 850 pameran saka 42 negara sing melu pameran lan 35.832 profesional sektor kalebu 6.104 pengunjung internasional saka 90 negara sing ngunjungi pameran sing entuk tandha lengkap saka para peserta pameran lan pengunjung.

Wis 25 taun, EXPOMED dadi pameran utama ing wilayah kasebut kanggo solusi Analisis Kesehatan, Diagnosis, Perawatan, Produk Rehabilitasi, Piranti, Sistem, Teknologi, Peralatan lan Rumah Sakit. Minangka acara perawatan kesehatan utama Turki, EXPOMED nyedhiyakake supplier menyang sektor medis kanthi tatap muka karo para pengambil keputusan utama ing Turki lan pasar Eurasia sing anyar.

Hwatime Medical Attended the 2019 Istanbul International Medical Equipment Exhibition Expomed-2

Pameran iki minangka platform penting banget kanggo Hwatime Medical kanggo mbukak pasar Turki, nganalisis kahanan pasar saiki lan tren mangsa ngarep, lan nyedhiyakake produk monitor sing sukses.

Hwatime Medical Attended the 2019 Istanbul International Medical Equipment Exhibition Expomed-3

Kanggo melu pameran iki, Hwatime Medical wis siyap kabeh babagan kabeh aspek, utamane ing aspek tampilan kinerja produk. Produk bermutu wis dipuji dening para pelanggan, lan Hwatime Medical entuk asil sing nyenengake banget ing pameran iki. Liwat demonstrasi kinerja produk, para pelanggan luwih ngerti babagan produk lan layanan Hwatime. Akeh pelanggan sing wis nyebutake niat kerja sama sing kuat. Sawetara pelanggan wis nggawe transaksi, lan sawetara pelanggan mrentah 500 unit monitor ing lokasi kasebut.

Hwatime Medical Attended the 2019 Istanbul International Medical Equipment Exhibition Expomed-4

Liwat pameran iki, para pelanggan nambah pangerten babagan produk Hwatime lan ngembangake pasar monitor internasional. Pameran Kedokteran Internasional Turki, sukses dirampungake.


Wektu kiriman: Apr-04-2019