Hwatime Medical Ndhaptar Pameran Kesehatan Dubai Timur Tengah 2019 Kesehatan Arab

Ekspo Medis Dubai Timur Tengah, Kesehatan Arab diwiwiti ing Pusat Dagangan Dunia Dubai tanggal 28 Januari 2019. 5000 perusahaan lan luwih saka 140.000 profesional ing industri medis saka meh 150 negara ing saindenging jagad melu pameran 4 dina kasebut. Pameran kasebut nuduhake teknologi medis paling anyar lan produk teknologi sing paling maju. China minangka paviliun nasional paling gedhe, lan ana luwih saka 500 pameran China kanthi area pameran udakara 100.000 meter persegi. Nomer kios Hwatime Medical yaiku H8F50.

Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-1

Dubai Medical Expo Arab Health minangka pameran peralatan medis profesional internasional kanthi skala pameran paling gedhe, sawetara produk pameran sing paling lengkap lan efek pameran paling apik ing Timur Tengah.

Wiwit pisanan dianakake ing taun 1975, skala pameran, jumlah pamirsa lan pengunjung wis saya suwe saya akeh. Iki mesthi misuwur banget ing antarane rumah sakit lan agen peralatan medis ing negara-negara Arab ing Timur Tengah.

Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-2

Ing pameran iki, kios Hwatime Medical nampilake monitor anyar seri I lan XM, monitor modular seri HT, iHT, monitor pasien seri H, lan monitor janin seri T, sing narik akeh pengunjung profesional kanggo priksaan saben dina. Kanthi lengkap nuduhake pesona teknologi inovatif tanpa wates.

Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-3
Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-4

Sajrone pameran kasebut, ora mung para pelanggan Timur Tengah Hwatime Medical sing ngunjungi stan, nanging uga akeh pelanggan saka macem-macem negara & wilayah ing saindenging jagad iki ngunjungi bilik lan negosiasi babagan masalah kerja bareng-bareng.

Hwatime Medical narik akeh pelanggan potensial kerjasama anyar lan promosi ekspansi pasar internasional China Medical kanggo nggayuh level anyar.

Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-5
Hwatime Medical Attended the 2019 Middle East Dubai Medical Exhibition Arab Health-6

Pameran Sukses Pameran Kesehatan Dubai sing sukses ora mung ngidini kita ndeleng kekuwatan industri kesehatan China sing nyebar ing saindenging jagad, nanging Hwatime Medical siyap mbukak kanthi prilaku sing luwih percaya diri ing industri piranti medis global. 


Wektu kiriman: Jan-30-2019