Pesona Anyar Pabrik Cerdas China, Hwatime Medical ing Pameran Medhis Dusseldorf kaping 51 ing Jerman

The New Charm of China's Intelligent Manufacturing, Hwatime Medical at the 51st Dusseldorf Medical Exhibition in Germany-1

Pameran Peralatan Medis Internasional Jerman Dusseldorf kaping 51

MEDICA 2019 grand dibukak ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Dusseldorf, Jerman tanggal 18 November, wektu lokal. Area pameran udakara 283.800 meter persegi. Lan luwih saka 5.000 perusahaan terkenal internasional saka meh 130 negara & wilayah sing melu pameran iki.

The New Charm of China's Intelligent Manufacturing, Hwatime Medical at the 51st Dusseldorf Medical Exhibition in Germany-2

MEDICA minangka acara paling gedhe ing donya kanggo sektor medis. Luwih saka 40 taun, wis ditemtokake ing tanggalan saben ahli. Ana akeh sebab kenapa MEDICA unik banget. Kaping pisanan, acara kasebut minangka pameran perdagangan medis paling gedhe ing saindenging jagad.

The New Charm of China's Intelligent Manufacturing, Hwatime Medical at the 51st Dusseldorf Medical Exhibition in Germany-3

Salajengipun, saben taun, individu-individu utama ing bidang bisnis, riset, lan politik nyengkuyung acara kelas ndhuwur iki kanthi anané - lumrahe bareng karo puluhan ewu ahli nasional lan internasional lan pengambil keputusan saka sektor kasebut. 

The New Charm of China's Intelligent Manufacturing, Hwatime Medical at the 51st Dusseldorf Medical Exhibition in Germany-4

Minangka pameran medis nomer siji ing donya, eksistensi MEDICA luwih gedhe tinimbang pameran dagang. Iki nuntun arah pangembangan industri medis ing jagad, lan uga kombinasi perawatan medis lan teknologi modern sing sampurna.
Pameran pemasok teknologi medis, KOMPILASI lan MEDICA bebarengan duwe efek sinergis. Kaloro pameran kasebut masing-masing nyedhiyakake aliran tenaga sing terus-terusan kanggo industri masing-masing, kanthi bebarengan promosi pangembangan teknologi medis.

The New Charm of China's Intelligent Manufacturing, Hwatime Medical at the 51st Dusseldorf Medical Exhibition in Germany-5

Hwatime Medical melu pameran COMPAMED ing Dusseldorf, Jerman tanggal 18-21 November 2019 kanthi macem-macem produk pemantauan lan sistem generasi oksigen saringan molekul PSA, lan sukses kanthi sukses.

Ing pameran 4 dina, ora mung distributor & pelanggan Eropa Hwatime Medical sing ngunjungi stan kasebut, nanging uga akeh pelanggan Eropa, Amerika Selatan, Afrika anyar saka macem-macem negara & wilayah ing saindenging jagad ngunjungi papan kasebut lan negosiasi babagan masalah kerja bareng-bareng.

Hwatime Medical narik akeh calon pelanggan anyar lan promosi ekspansi pasar internasional China Medical kanggo nggayuh level anyar.


Wektu kiriman: Nov-22-2019