T12 Fetal Monitor

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: T12 Fetal Monitor
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: T12
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Tampilan: 12 "tampilan warna

    Fitur: Desain fleksibel, ringan, gampang operasi

    Kauntungan: Layar Flip saka 0 nganti 90 derajat, font gedhe

    Opsional: Ngawasi jabang bayi, kembar lan kembar telu, fungsi Fetus Wake

    Aplikasi: Rumah Sakit

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 385 * 270 * 425mm

    GW: 6,5kg

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk
    T12 Fetal Monitor
    Spesifikasi
    Kisaran ukuran FHR: 50 nganti 210 Kisaran normal: 120 nganti 160bmp kisaran Alarm:

    Batasan ngisor 160.170.180.119 bmp ngisor: 90, 100, 110, 120bmp

     

    TOCO

    0 nganti 100Kpa

    Rasio resolusi 1%

     

    AFM

    Ngatur wektu kanthi tangan

    Interval efektif kudu 5 detik Bandwidth 0,1 - 2,5 H

    Rasio resolusi 1%

     

    Tampilan Kurva

    Tampilan garis kurva didhukung standar Amerika 30 ~ 240 Standar internasional 50 ~ 210

     

    Intensitas Ultrasonik

    Kurang saka 5 mw / cm2

     

    Frekuensi

    1,0 MHZ

     

    Weker & Data

    Krungu lan visual nguwatirake,

    50 acara alarm kelompok sing nyemak 60 jam panyimpenan CTG,

    panyimpenan data kegagalan daya

    Hasil Analisis Fischer kanthi otomatis

     

    Probe

    12 kristal sing dicoba

    Beam, probe FHR Bukti banyu multi-kristal, sensitivitas dhuwur, deteksi sinyal stabil

    TOCO anti banyu lumahing rata neliti Balok / sound intensitas <5 mw / cm2

     

    ECG

    Kaping pirang-pirang wujud gelombang

     

    Tingkat Respirasi

    Tarif: Dewasa: 7 ~ 120rpm

    Detak jantung

    Range Dewasa 15-300bpm

    Akurasi  ± 1bpm

    Tingkat Pulsa

    Range: 20-250bpm Resolusi: 1bpm

    SpO2

    Range 0 nganti 100%

    Resolusi 1%

     

    NIBP

    Kisaran diwasaSYS 40-270mmHg

    DIA 10-215mmHg Tegese 20-235mmHg

    Akurasi kesalahan Rata-rata maksimal: ± 5mmHg

     

    Suhu

    KisaranAkurasi 0 ° -50 ℃± 0,1 ℃

    Mbangun Printer Termal

    150 / 152mm kertas ambane,

    kompatibel karo puter maneh kacepetan standar Amerika / Internasional 25 mm / s

    lan fungsi cetak

    GEL

    Iritasi kulit, non-alergi.

    Bahan kimia stabil, nyegah jinis bakteri

     

    Batere

    Batere lithium sing bisa diisi ulang,

    3,5 jam kanggo urip batere

     

    Lingkungan Kerja

    Suhu Operasi 5 ° nganti 40

    Suhu Panyimpenan (-10 ° nganti 55

    Operasi Asor kurang saka 85%

     

    Kebutuhan Daya

    Tegangan AC100-240V, 50 / 60HZ 60VA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan