XM550 / XM750 Multi Parameter Monitor Pasien

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: XM550 / XM750 Multi Parameter Monitor Pasien
  • Papan Asal: Guangdong, China
  • Jeneng: Hwatime
  • Nomer Model: XM550 / XM750
  • Sumber Daya: Listrik
  • Garansi: 1 Taun
  • Layanan Sawise Didol: Bali lan Ganti
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    XM750 Muli Parameter Monitor (1)

    Bahan: Plastik

    Umur rak: 1 taun

    Sertifikasi Kualitas: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Standar keamanan: Ora Ana

    Mode lead ECG: 3-lead utawa 5-lead

    Gelombang ECG: 4-timbal, dual-saluran 3-timbal, siji-saluran

    Mode NIBP: Manual, Auto, STAT

    Werna: Putih

    Aplikasi: UTAWA / ICU / NICU / PICU

    Kemampuan Pasokan: 100 Unit / Saben Dina

    Kemasan & Pangiriman:

    Rincian Kemasan

    Siji monitor Pasien utama, siji cuff lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel ground lan Elektroda ECG Sekali Pakai.

    Ukuran kemasan produk (dawa, jembaré, dhuwur): 330 * 315 * 350MM / 410 * 280 * 360MM

    GW: 4,5KG / 5.5KG

    Pelabuhan Pengiriman: Shenzhen, Guangdong

    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit)

    1 - 50

    51 - 100

    > 100

    Est. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Jeneng produk XM550 / XM750 Multi Parameter Monitor
    Fungsi Parameter standar: ECG, NIBP, RESP, PR, SpO2, Dual-channel TEMP
    Fungsi Pilihan EtCO2, Dual-IBP, 12-Leads ECG, Layar Sentuh, Printer termal internal
    Multi-basa Cina, Inggris, Prancis, Turki, Spanyol, Portugis, Italia
    Fitur produk Parameter standar: ECG, NIBP, RESP, PR, SpO2, TEMP
    Layar warna-warni lan Clear 10 / 12.1 '', tombol Lampu latar
    Mode tampilan akeh opsional: Antarmuka standar, Fon gedhe, tampilan lengkap standar ECG, OXY, Tabel tren, tren BP, Tampilan kamar
    Teknologi tekanan darah ambulatori, anti-gerakan
    Desain khusus tumrap unit operasi frekuensi dhuwur, lan perlindungan defibrilasi
    Dhukungan kanggo mitra otorisasi Masimo SpO2
    13 jinis analisis arrhythmic
    15 jinis petungan dosis obat
    Macem-macem sistem operasi basa
    Batere lithium sing bisa dicopot kanthi internal 4 jam batere
    Kanggo nyambungake CMS, pengamatan amben liyane lan nganyari piranti lunak kanthi mode nirkabel lan kabel
    Data & Panyimpenan stabil lan cepet
    Pangukuran NIBP 8000 klompok
    Data tren lan grafik Tren 680 jam
    200 kelompok Acara weker nyemak
    2 jam Wave formulir ditinjau
    Nguwatirake Alarm nuduhake indikasi visual lan keprungu sing dipicu tandha penting sing katon ora normal utawa kanthi masalah teknis monitor pasien.
    Jinis weker
    Alarm fisiologis
    Alarm fisiologis dipicu dening nilai parameter sing diawasi sing ngluwihi watesan alarm utawa kondisi fisiologis pasien sing ora normal. Alarm fisiologis ditampilake ing area alarm fisiologis.
    Alarm teknis
    Alarm teknis dipicu dening monitor utawa bagean aplikasi sing salah. Alarm teknis ditampilake ing area alarm teknis.
    aman lan andal
    3 level bisa dirungokake lan visual nguwatirake
    Lampu alarm dobel kanggo nguwatirake fisiologis lan teknis
    Batere Monitor dilengkapi batere sing bisa diisi ulang. Batere ing Monitor kanthi otomatis bisa mbayar ulang nalika disambungake menyang input AC nganti kebak. Simbul ditampilake ing pojok tengen ndhuwur layar kanggo nuduhake kahanan sing diisi ulang.
    Daya batere mung bisa bertahan sawetara wektu. Nalika batere arep entek, monitor bakal micu alarm teknis level tinggi "BATTERY TOO LOW". Ing wayahe iki, mangga sambungake monitor menyang daya AC lan batere batere kanthi cepet. Yen ora, monitor bakal mati kanthi otomatis sawise udakara 5 menit.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan