Kapasitas

Teknologi, Produksi lan Pengujian

Hwatime Medical duwe komitmen kanggo nliti lan ngembangake kabeh monitor model anyar lan nyedhiyakake produk kualitas unggul ing saben pelanggan kanthi rega sing kompetitif.

Produk perusahaan duwe teknologi inti sing dikembangake dhewe lan luwih saka 100 hak cipta piranti lunak kayata penemuan. Produk kasebut wis lulus sertifikasi CE Uni Eropa, sertifikasi Lande Jerman 13485, Brasil, Indonesia, Meksiko lan luwih saka sertifikasi negara 20.

Kanthi sertifikat hak impor lan ekspor, Hwatime Medical wis entuk sertifikat perusahaan teknologi tinggi nasional, sertifikat perusahaan teknologi tinggi Shenzhen, sertifikat perusahaan piranti lunak lan sertifikat produk piranti lunak lan sertifikat otoritas domestik & internasional liyane.

14
pabrik img-10
perusahaan img-2
pabrik img-5
Konsep Perusahaan-6
Konsep Perusahaan-4

Sertifikat Pendaftaran CE/ISO/FSC/Perangkat Medis