Profil Perusahaan

Sapa Kita

Shenzhen Hwatime Biological Medical Electronics Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing terintegrasi karo kabeh macem-macem R&D, produksi, penjualan lan layanan sawise adol monitor pasien.

Kantor pusat dumunung ing Shenzhen China, lembah silikon saka instrumen medis berteknologi tinggi China. Ana luwih saka 20 kantor cabang lan kantor layanan sawise dodolan ing negara kasebut. Kita nyedhiyakake & ngekspor produk menyang luwih saka 90 negara & wilayah ing saindenging jagad. Saklawasé 10.000 institusi medis nggunakake produk Hwatime saben dina.

Nalika njamin kualitas produk, Hwatime Medical ngarep-arep kerja sama karo mitra kanthi dhasar entuk manfaat lan nggawe masa depan sing apik kanthi rega sing luwih apik lan layanan sing luwih apik.

Apa Pilih Kita

Kekuwatan R&D Profesional

Hwatime Medical duwe tim R&D profesional lan berpengalaman kanthi kreatifitas.Kita bakal ngenalake teknologi internasional sing luwih maju lan nyedhiyakake pelanggan kanthi kinerja sing luwih apik lan monitor stabilitas sing luwih dhuwur.

Proses Inspeksi Kualitas Produk sing Ketat

Ana luwih saka 20 kantor cabang lan kantor layanan sawise-sales ing kutha-kutha gedhe lan medium-ukuran ing saindhenging negara, kang nyeleh dhasar padhet kanggo pangembangan pasar lan layanan sawise-sales produk Hwatime.

Kemampuan Processing Instrumen Kuat

Kanthi kualitas kontrol ketat, kita nyedhiyani pelanggan karo produk karo kinerja apik, stabilitas dhuwur, kekiatan dawa lan akurasi dhuwur.

OEM & ODM Ditampa

Produk lan logo sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan lan ayo kerja bareng kanggo nggawe produk luwih kreatif.

OEM & ODM

Layanan sawise-sales

Pelatihan Teknis

Garansi & Spare Parts

Pambuka layanan

Tur Pabrik

cof
pabrik img-1
cof
pabrik img-5
pabrik img-8
pabrik img-7
pabrik img-6
pabrik img-4
pabrik img-9