FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Sampeyan lokasi pabrik ngendi? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?

Pabrik kita dumunung ing Shenzhen, Provinsi Guangdong, China. Kabeh klien kita paling welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

Apa aku bisa njaluk sampel supaya produk?

Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

Apa babagan lead-time?

Butuh 3 ~ 7 dina kanggo njaluk sampel dikirim lan 10 ~ 15 dina kerja kanggo produksi massal kanggo pesenan.

Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan produk?

MOQ gumantung ing macem-macem model. Unit Demo sampel paling sethithik 1 Unit.

Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?

Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 5 ~ 12 dina kanggo teka. Shipping dening Air utawa segara iku opsional.

Carane nggawe pesenan kanggo produk?

1. Ayo kita ngerti kabutuhan lan jumlahe.

2. Kita bakal ngutip miturut syarat sampeyan lan menehi saran.

3. Pelanggan konfirmasi pesenan lan ngatur pembayaran kanggo pesenan resmi.

4. kita ngatur produksi barang.

Apa sampeyan duwe sertifikasi? Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo aku?

Mesthi! Kita duwe CE & ISO. Kita bisa nindakake iku kanggo sampeyan yen sampeyan ngirim foto desain logo.

Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk kita.

Carane menehi hasil karo faulty?

Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,1%. Lan ing wektu njamin, tim insinyur sawise-sales bakal menehi solusi lan bakal ngganti sing anyar kanthi jumlah cilik.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?