Monitor Pasien Modular HT8

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:Monitor Pasien Modular HT8
  • Panggonan Asal:Guangdong, China
  • Jeneng merek:Hwatime
  • Nomer Model:HT8
  • Sumber Daya:Listrik
  • Garansi:1 Taun
  • Layanan sawise-sale:Bali lan Panggantos
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian cepet

    Monitor Pasien Modular HT8 (2)

    Sertifikasi Mutu: CE & ISO

    Tampilan: Layar werna 15inch kanthi multi saluran

    Output: Dhukungan output HD, output VGA, antarmuka BNC

    Baterei: Baterei lithium sing bisa diisi ulang

    Opsional: Aksesoris opsional kanggo wong diwasa, pediatri & neonate

    OEM: kasedhiya

    Aplikasi: OR/ICU/NICU/PICU

    Kapabilitas sumber:100 Unit / Saben Dina

    Packaging & Delivery:

    Rincian Kemasan

    Siji unit monitor Pasien utama, siji manset lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel lemah lan Elektroda ECG Disposable.

    Ukuran kemasan produk (dawa, lebar, dhuwur): 425 * 320 * 410mm

    GW: 6.5KG

    Port Delivery: Shenzhen, Guangdong

    Sampel maksimal: 1

    Deskripsi paket sampel: Karton

    Kustomisasi Utawa ora: Ya

    Katentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/P

    Lead Time:

    Jumlah (Satuan)

    1-50

    51-100

    > 100

    wetan. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo rembugan

    Deskripsi Produk

    jeneng produk Monitor Pasien Modular HT8
    Safety Patient Desain monitor tundhuk karo syarat safety internasional sing ditetepake kanggo peralatan listrik medis, IEC60601-1, EN60601-2-27 lan EN60601-2-30. Piranti iki nduweni input ngambang lan dilindhungi saka efek defibrilasi lan bedah listrik.
    Yen elektroda sing bener digunakake lan ditrapake miturut pandhuan pabrikan, tampilan layar bakal pulih sajrone 10 detik sawise defibrilasi.
    Spesifikasi EKG
    Jumlah Lead 3 utawa 5 lead
    Lead View
    Bisa Pilih Panganggo: I, II, III, aVR, aVL, aVF, V(5 Lead); I, II utawa III (3 lead)
    Entuk Pilihan 250.500.1000.2000
    Respon Frekuensi
    Diagnostik: 0,05 nganti 130HZ
    Monitor: 0,5 nganti 40 HZ
    Surgery: 1-20HZ
    Sinyal Kalibrasi 1 (mV pp), Akurasi: ±5%
    Rentang Sinyal EKG ±8 m V ( Vp-p )
    Review kasedhiya
    SPO2
    Range 0 nganti 100%
    Resolusi 1%
    Akurasi
    70% nganti 99% kisaran ± 2%
    0 nganti 69%; ora ditemtokake
    Metode Dual dawa gelombang LED
    Spesifikasi Respirasi
    Mode RA-LL metode impedansi
    Bandwidth 0,1 kanggo 2,5 Hz
    Ambegan
    Dewasa 7 nganti 120 bpm
    Anak & Bayi 7 nganti 150bpm
    Resolusi 1 bpm
    Akurasi 2 bpm
    Kebutuhan Daya
    Tegangan AC 110-240V, 50HZ
    Konsumsi Daya 8 Watt, khas
    Baterei 1 baterei lithium sing disegel
    Urip baterei 8 jam khas
    Wektu ngisi daya 4,5 jam, khas

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan