iHT8 Modular Pasien Monitor

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:iHT8 Modular Pasien Monitor
  • Panggonan Asal:Guangdong, China
  • Jeneng merek:Hwatime
  • Nomer Model:iHT8
  • Sumber Daya:Listrik
  • Garansi:1 Taun
  • Layanan sawise-sale:Bali lan Panggantos
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian cepet

    iHT8 Modular Pasien Monitor

    Bahan: Plastik, PE Plastik

    Urip beting: 1 taun

    Sertifikasi Mutu: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Standar safety: Ora ana

    Tampilan: Colorful lan Clear LED

    Parameter standar: EKG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEMP

    Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 lead ECG, Layar tutul, Printer

    Roteksi Electrosurgery: Piranti First-Aid

    Proteksi Defibrillator: etco2, 2-ibp, layar tutul

    OEM: kasedhiya

    Aplikasi: NICU, PICU, OR

    Kapabilitas sumber:100 Unit / Saben Dina

    Packaging & Delivery:

    Rincian Kemasan

    Siji unit monitor Pasien utama, siji manset lan tabung NIBP, siji sensor Spo2, siji Kabel ECG, siji kabel lemah lan Elektroda ECG Disposable.

    Ukuran kemasan produk (dawa, lebar, dhuwur): 425 * 320 * 410mm

    Gw: 7 kg

    Port Delivery: Shenzhen, Guangdong

    Lead Time:

    Jumlah (Satuan)

    1-50

    51-100

    > 100

    wetan. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo rembugan

    Deskripsi Produk

    jeneng produk
    iHT8 Modular Pasien Monitor
    Detail Produk
    Fitur:

    1) Tampilan: Colorful lan Clear 15 "LED, 1024*768 résolusi. Maksimum 16 wangun gelombang ditampilake. Ndhukung kanggo Font Gedhe.

    2) Parameter standar: EKG,RESP,NIBP,SpO2,PR,TEMP

    3) Parameter Opsional: IBP, EtCO2 Modular, 12 lead ECG, Layar tutul, Printer, Jaringan nirkabel utawa kabel, Masimo AG, CO, EEG.

    4) Weker & Baterei:

    Lampu Weker Dual - lampu Weker fisiologis lan Lampu Weker Teknis Peralatan

    1000 Groups Weker Events Reviewing

    Baterei lithium sing bisa diisi ulang sing bisa dicopot, bisa tahan 2-3 jam,

    ndhukung kanggo nyimpen data gagal daya

    5) Manajemen data

    Data tren 240 jam lan grafik tren

    1000 kelompok pangukuran NIBP

    6) VGA, output DV1, 4 antarmuka USB(fungsi opsional)

    7) Ndhukung proteksi defibrilasi, desain Fanless, resik lan awet

     

    Aksesoris standar:

    Kabel EKG --- 1 pc

    Probe suhu --- 1 pc

    Manset diwasa --- 1 pc

    Kabel ekstensi NIBP --- 1 pc

    Probe SpO2 Dewasa --- 1 pc

    Kabel daya --- 1 pc

    Elektroda EKG --- 10 pcs

    Mini host Transport Monitor---HT10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan