Monitor janin T12

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:Monitor janin T12
  • Panggonan Asal:Guangdong, China
  • Jeneng merek:Hwatime
  • Nomer Model:T12
  • Garansi:1 Taun
  • Layanan sawise-sale:Bali lan Panggantos
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian cepet

    Sertifikasi Mutu: CE & ISO

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    Tampilan: 12 '' tampilan warna-warni

    Fitur: Fleksibel, desain entheng, operasi gampang

    Kauntungan: Flip-layar saka 0 nganti 90 derajat, font gedhe

    Opsional: Ngawasi janin tunggal, kembar lan kembar telu, fungsi Wake up Fetus

    Aplikasi: Rumah Sakit

    Kapabilitas sumber:100 Unit / Saben Dina

    Packaging & Delivery:

    Ukuran kemasan produk (dawa, lebar, dhuwur): 385 * 270 * 425mm

    GW: 6,5 kg

    Port Delivery: Shenzhen, Guangdong

    Lead Time:

    Jumlah (Satuan)

    1-50

    51-100

    > 100

    wetan. Wektu (dina)

    15

    20

    Kanggo rembugan

    Deskripsi Produk

    jeneng produk
    Monitor janin T12
    Spesifikasi
    Rentang pengukuran FHR: 50 nganti 210 Rentang normal: 120 nganti 160bmp Rentang weker:

    Watesan munggah 160,170,180,190bmp ngisor: 90, 100, 110, 120bmp

     

    TOCO

    0 nganti 100 Kpa

    Rasio resolusi 1%

     

    AFM

    Cathetan wektu kanthi tangan

    Interval efektif kudu ing 5 detik Bandwidth 0.1 kanggo 2.5 H

    Rasio resolusi 1%

     

    Tampilan kurva

    Tampilan garis kurva didhukung dening standar Amerika 30 ~ 240 Standar internasional 50 ~ 210

     

    Intensitas ultrasonik

    Kurang saka 5 mw/cm2

     

    Frekuensi

    1.0 MHZ

     

    Weker & Data

    Audible lan visual nguwatirake,

    50 klompok acara weker mriksa 60 jam panyimpenan CTG,

    panyimpenan data gagal daya

    Hasil Analisis Fischer kanthi otomatis

     

    Probe

    12 kristal ing probe

    Wide-beam, multi-kristal probe FHR bukti banyu, sensitivitas dhuwur, deteksi sinyal stabil

    Toco anti banyu lumahing warataprobeBeam / dadind intensitas

     

    EKG

    Multiplewangun gelombang

     

    Tingkat Respirasi

    Rate: Dewasa: 7 ~ 120rpm

    Detak jantung

    Range Dewasa 15-300bpm

    Akurasi± 1 bpm

    Pulse Rate

    Range: 20-250bpm Resolusi: 1bpm

    SpO2

    Range 0 nganti 100%

    Resolusi 1%

     

    NIBP

    Kisaran diwasa:SYS 40-270 mmHg

    DIA 10-215mmHg MEAN 20-235mmHg

    Akurasi kesalahan rata-rata maksimal: ± 5mmHg

     

    Suhu

    Range,Akurasi 0°-50 ℃:± 0,1 ℃

    Mbangun-ingPrinter Thermal Kab

    Kertas ukuran 150/152 mm,

    kompatibel karo Amérika / standar internasional 25 mm / s puter maneh kacepetan dhuwur

    lan fungsi print

    GEL

    Iritasi kulit, non-alergi.

    Stabil kimia, inhibisi jinis bakteri

     

    Baterei

    Baterei lithium sing bisa diisi ulang sing dibangun,

    3,5 jam kanggo urip baterei

     

    Lingkungan Kerja

    Suhu operasi(5 ° nganti 40 ℃)

    Suhu Panyimpenan (-10 ° nganti 55 ℃)

    operasiKelembapankurang saka 85%

     

    Kebutuhan Daya

    Tegangan AC 100-240V, 50/60HZ 60VA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan